Är era airtracks bra? 

- Man får mycket airtrack för pengarna är ett sätt att svara, vilket många av våra kunder också spontant uttrycker. Vi siktar på att kunna marknadsföra och sälja produkter som håller, passar nybörjare, medelbrukare och avancerade gymnaster och detta till rimliga priser.

 Kan jag köpa från Danmark? 

- Nej.
Vi säljer endast i Sverige. Tillsammans med DHL har vi ett smidigt samarbete för frakt.

 Hur kan ni vara så mycket billigare? 

- Vi har inga större marginaler på det vi säljer, vi vill försöka balansera en bra produkt till ett rimligt pris. Vi undviker onödigt "high-tech" och siktar på enkelt och hållbart. I övrigt vet vi faktiskt inte riktigt.

 Vilka garantier är det på era produkter?

- 1 års fabriksgaranti på produktion och material. Utöver det följer vi såklart Sveriges lagar och  föreskrifter. Fakturan som du som kund får för betalning av det du köpt fungerar som garantibevis, vänligen spara den.

Pga Covid-19 har vår produktion drabbats. Vi har tagit beslut om att invänta framtidens utveckling och därmed låta produktionen vila.

Vi följer Covid-19 utvecklingen och hoppas alla i vårt avlånga land håller sig friska, bryr sig om varandra och klarar sig från att bli smittade. Ta det lugnt i höstmörkret.

Samtliga våra Airtrack-midi modeller är helt slutsålda och vi har inget planerat produktionsdatum till vidare.

 Hur gör man med
Airtrack Midi?

- Syna av varan när du packar upp den första gången så inga transportskador finns. Titta även på hur det är ihopvikt och rullat så blir det lättare om du vill packa ner det i skydds-säcken igen.

- Lägg en presenning eller liknande under airtracket så skyddar det lite extra mot ev. vassa saker i gräsmattan och smuts mm.

- Det finns 2st inblås"armar" på Midi-10. Förslut den ena (den korta) genom att vika den ett par gånger och knyta/strypa den med ett band/snöre. Alternativt packa in den i sitt eget hål och förslut kardborreluckan.

- Sätt den andra "inblåsarmen" (den långa) runt halsen på fläkten och knyt det så tätt det går. Starta fläkten och efter ca. 1 minut är airtracket klart för att användas. Midi-modellerna är traditionella airtracks där luftpumpen står och går medan man tränar.

- Var aldrig mer två gymnaster på airtracket, samtidigt.

- Tänk på att ha fri yta runtomkring airtracket när du tränar.

- När du är klar stänger du av fläkten och öppnar upp bägge inblåsen så att luften går ur airtracket av sig självt, det tar ca. 5 minuter. Vik och rulla ihop airtracket och rulla in det i garaget eller förrådet så håller det sig torrt och fint till nästa gång du vill träna. Ta för vana att inte använda det i regn.

- Fläkten är en elektrisk apparat och tål inte väta så den ska inte vara ute i vått väder och över nätterna då daggen kommer på kvällar och morgnar.

- Airtrack Midi-10 går fint att använda utomhus i trädgården, materialet är gjort för att klara utomhusbruk. Precis som med tält och presenningar så är det bra om man rullar ihop det i torrt tillstånd.

 Hur gör man med Powerfloor?

- Syna av varan när du packar upp den första gången så inga transportskador finns. Titta även på hur det är ihopvikt och rullat så blir det lättare om du vill packa ner det i skydds-säcken igen.

- Det finns 1-2st inblåsventiler. Pumpen som medföljer har några olika munstycken varav ett passar och övriga kan sparas eller slängas. Använd inte våld/överdrivern kraft när du kopplar på munstycket då ventilerna har en "låsnippel" som gör att luften inte går ur av sig självt utan bara släpper in/ut luft då pumpens munstycke är påkopplat, den är inte tänkt att hanteras med våld eller brytas eller nåt sånt.

- Koppla på slang och starta pumpen. Det tar ca. 6-10 minuter att pumpa upp alternativt tömma golvet, beroende på storlek.

Obs! Lämna inte airtracket under upp-pumpning då ett överpumpat powerfloor riskerar att få skador alternativt gå sönder. Ta för vana att alltid ha en vuxen som hanterar det.

- Powerfloor är framtaget som ett alternativ för klubbar som vill ha ett heltätt airtrack.

  Tips om skötsel.  

Håll airtracket torrt, rent och undvik vassa detaljer så optimerar du livslängden på ditt airtrack.

Smuts tas enklast bort med en fuktig trasa. Eventuellt utspätt med skonsamt diskmedel om smutset sitter. Låt det torka innan nedpackning.

  Garanti.  

1 års fabriksgaranti på produktion och material. Utöver det följer vi såklart Sveriges lagar och föreskrifter. Fakturan/Kvitto som du som kund får för betalning av det du köpt fungerar som garantibevis, vänligen spara det. Garantin gäller från datum då vi skickat/levererat.

Eventuella fraktskador skall anmälas till fraktföretaget inom 24h. Du som kund ansvarar för att syna av försändelsen vid mottagandet/avlämnandet.

  Ångerrätt.  

Vid köp av varor från Idrottshallen LK Equipment AB har du som konsument 14 dagars ångerrätt oavsett om du bor i Sverige, Norge, Danmark eller Finland, så länge varan inte är använd. Du har rätt att packa upp och prova varan vid ett tillfälle inom rimliga tid direkt efter leverans innan eventuell användande av ångerrätten.

Du som konsument ansvarar för att varan är i oförändrat skick från leverans om du vill nyttja ångerrätten. Varan skall vara ren, torr och oskadad. Nedpackad som den var packad då den levererades.

Hela beloppet minus eventuella fraktkostnader återbetalas till dig som konsument då varan återlevererats och vi har besiktat det som helt, rent och torrt. Krävs det åtgärd av airtracket av oss beroende på konsuments handhavande avdrages kostnad för det innan återbetalning.

Det går alltid att prata med oss vid speciella situationer. Vi söker alltid en smidig lösning.

Idrottshallen LK Equipment AB
info@idrottshallen.nu


Copyright 2014 All rights reserved to Idrottshallen LK Equipment AB